Benvinguda

Benvinguda

Esplugues, una ciutat que promou el teixit associatiu

El portal associatiu d’Esplugues, entitats.esplugues.cat, té com a objectiu fomentar la interacció entre la comunitat associativa i entre les entitats i la ciutadania en general.

Aquest espai d’interrelació pretén reunir en un sol web els recursos i serveis municipals adreçats a les entitats i, al mateix temps, esdevenir una finestra al món, perquè les associacions d’Esplugues puguin mostrar de forma senzilla i eficaç la seva finalitat i les activitats que desenvolupen al llarg de l’any. El portal, a més, facilita a les entitats usuàries l’accés i l’intercanvi d’informació d’una manera àgil, còmoda i fàcil per a tothom.

L’Ajuntament ha creat el portal i les entitats, subjecte i objecte d’aquesta iniciativa, són les encarregades de fer-lo servir, de dotar-lo de continguts i d’aprofitar els seus recursos. Tenint en compte la riquesa del nostre capital associatiu, estic convençuda que, en breu, aquest portal estarà ple de continguts interessants per a les entitats i la ciutadania.

Vull agrair el suport de la Diputació de Barcelona per fer possible la creació d’aquest portal, que facilita al conjunt de les entitats d’Esplugues un major aprofitament de les tecnologies de la informació i de les comunicacions.

Pilar Díaz
Alcaldessa d’Esplugues

No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.