Inici » La Creu Roja a Esplugues de Llobregat – Sant Just Desvern, amb col•laboració d’Ajuntament i dos entitats més del municipi, ha recaptat més de 12.000 Kg d’aliments.

La Creu Roja a Esplugues de Llobregat – Sant Just Desvern, amb col•laboració d’Ajuntament i dos entitats més del municipi, ha recaptat més de 12.000 Kg d’aliments.

Aquesta campanya, amb el lema “Ajuda’ns a ajudar”, que es promou des de Creu Roja, juntament amb l’Ajuntament d’Esplugues de Ll. i d’altres entitats que porten el Programa dels Aliments a la població s’ha realitzat des de finals de novembre i fins mitjans de desembre. Amb la qual han participat les escoles, IES, casal d’avis, centres culturals, associacions i d’altres entitats, a més de una gran quantitat de ciudatans anònims, fent-hi les seves donacions de queviures.

Més de 13.000 kg de queviures van ser recollides, principalment arròs, llegums, llet, productes en conserva…. Aquests aliments es destinaran a l’ajuda de les famílies en situació de vulnerabilitat.

Actualment, des de Creu Roja atenem a més de 145 famílies, dintre del Programa dels Aliments, que es desenvolupa a Esplugues de Ll., en total, més de 500 usuaris/àries.