Inici » La Creu Roja rep la Medalla d’Or de la Ciutat d’Esplugues

La Creu Roja rep la Medalla d’Or de la Ciutat d’Esplugues

 La Creu Roja ha rebut la Medalla d’Or de la ciutat d’Esplugues de Llobregat, un guardó que vol premiar la tasca continuada de la Creu Roja en favor de les persones en situació de pobresa i exclusió social. Concretament, la Medalla d’Or vol reconéixer la importància del Programa d’Aliments que desenvolupa l’assemblea comarcal d’Esplugues de Llobregat-Sant Just Desvern.

 El lliurament de la Medalla d’Or a la Creu Roja ha tingut lloc aquest 23 de juliol durant una  sessió extraordinària que s’ha celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. L’alcaldessa de la ciutat, Pilar Díaz, ha entregat el guardó al president de l’assemblea comarcal, Ángel L. Sánchez.

Aquest guardó suposa un reconeixement a l’equip de voluntariat que fa possible desenvolupar el Programa d’Aliments a Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern, juntament amb dues entitats més de la zona.

 Durant l’any 2012, el Programa d’Aliments de l’assemblea comarcal va atendre prop de 1.550 persones en situació de vulnerabilitat i va lliurar al voltant de 85 tones de productes de primera necessitat.