Inici » NOU CICLE DE FORMACIONS PER A ENTITATS I VOLUNTARIAT

NOU CICLE DE FORMACIONS PER A ENTITATS I VOLUNTARIAT

11 d’octubre de 2018

 

D’octubre a desembre hi ha programades una sèrie de formacions per a entitats i voluntariat.

Durant aquests 3 mesos, les entitats podreu conèixer els aspectes a tenir en compte en la gestió de les persones voluntàries, familiaritzar-vos amb la tramitació digital, aprendre a utilitzar WordPress per a la vostra web/bloc o millorar la captació de fons de l’entitat.

És especialment rellevant la formació sobre tramitació digital, donada la necessitat que les entitats es relacionin telemàticament amb l’administració pública. En aquest sentit, a la formació s’explicarà com tramitar el certificat digital i com utilitzar-lo per fer els tràmits corresponents amb l’Ajuntament d’Esplugues.

Per a les persones voluntàries o interessades a fer voluntariat, tenim preparats diversos tallers d’iniciació al voluntariat (presencial i online) i un de voluntariat europeu.

També tenim previst fer una jornada de voluntariat el dia 1 de desembre, on es parlarà del valor social del voluntariat i s’intercanviaran experiències de persones voluntàries.

Podeu consultar i inscriure-us a les formacions a través del portal web:

 

L’Abast de la formació associativa

En el primer semestre de l’any han participat més de 70 persones a les diverses formacions i jornades organitzades per l’Ajuntament: Jornada de Suport Associatiu, Comunicació 2.0, Gestió del voluntariat, Servei comunitari i Protecció de dades. En general, la valoració ha estat molt positiva. Les persones participants han posat una nota de 8,44 de mitjana.