Tipus de serveis: Atenció a la dona

Taller de Formació: T’ajudem a emprendre! Aventatges i inconvenients fiscals

Ets emprenedora? Ets una professional i vols fer-te autònoma? Vols conèixer les diferents tipologies d’empresa? Vols saber quina és la millor opció a nivell fiscal, laboral, costos i/o responsabilitats? Coneixes el contingut de la nova llei fiscal? Saps com afecta aquesta nova llei fiscal a les empresàries i/o futures empresàries? Saps els impostos que hauries de pagar? T’ajudem a emprendre! és el penúltim curs del pla de formació  In-FORMA-te’n amb la XDE 2014, on l’Adela Sánchez Rodríguez ens donarà les claus per respondre a aquestes i altres qüestions. T’esperem!!!

 • Dates: dimarts 11 i dimarts 18 de novembre de 2014
 • Horari: de 14 a 16 h.
 • Duració: 4 h.
 • Lloc: CIRD Vil•la Pepita – c/ Sant Francesc Xavier, 1 – Esplugues de Llobregat. TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2.
 • Organitza: Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.
 • Inscripcions: xde.formacio@gmail.com. Si tens qualsevol consulta pots contactar amb Trinidad Sánchez Vallejo al tel. 629709052.
 • A càrrec de: Adela Sánchez Rodríguez, Técnica tributària, experta en fiscalitat, empresària en Adela Asesores, emprenedora i sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.

Preu sòcies: gratuït. Preu no sòcies: 12€

banner curs Adela

Pla de Formacio In-FORMA-te'n 2014 de la XDE Xarxa de Dones Emprenedores

 

Taller de formació “Màrqueting a internet: un món de possibilitats al teu abast”

Taller de coneixements bàsics i fonamentals del Màrqueting Online i les Xarxes Socials. Eines bàsiques per poder-les utilitzar en el teu negoci, un màrqueting accessible que t’ajudarà a potenciar el teu negoci o projecte empresarial fent una comunicació eficaç. També descobriràs l’innovador món del Mobile Màrqueting.

Adreçat a dones.

T’esperem!!!

Dies: dimarts 30 de setembre i dijous 2 d’octubre

Horari: de 14:00 a 16:00h.

Lloc: CIRD d’Esplugues – Vil·la Pepita. TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2.

A càrrec d’ Eva Cuende, Founder & Project Manager de www.CuendeConsulting.com  Solucions en Màrqueting i Comunicació. Emprenedora, empresària i sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.

Recorda que les inscripcions son via mail a: xde.formacio@gmail.com. Si tens qualsevol consulta pots contactar amb Trinidad Sánchez Vallejo al tel. 629709052.

Preu sòcies: gratuït.

Preu no sòcies: 12€

Curs de formació Marqueting a Internet - XDE Xarxa de Dones Emprenedores

Pla de Formacio In-FORMA-te'n 2014 de la XDE Xarxa de Dones Emprenedores

 

Taller de formació: Cóm atreure i aconseguir clientela fidel?

Quina és la fórmula per atraure i aconseguir clientela fidel per sempre?
Avui en dia, cada cop resulta més complicat millorar els resultats dels negocis:

 • la situació econòmica
 • la gran competència
 • els nous hàbits de compra

Tot això provoca que sigui més difícil aconseguir nova clientela i mantenir la que ja tens.

Per aquest motiu és molt important Reciclar-te – Reinventar-te i Formar-te  per poder Descobrir, Aprendre i Millorar, la manera de poder tornar a Créixer.
Et donem dues fórmules per impulsar el teu negoci:

– FÓRMULA 1: Descobriràs les 5 Passes per Potenciar el teu Negoci .
– FÓRMULA 2: Com Dissenyar una Publicitat Impactant que et faci Irresistible

I a més, volem que t’ho passis bé, que et motivis i que aconsegueixis l’impuls necessari per posar-te en Acció.
Per aquest motiu les classes seran molt participatives i dinàmiques per tal de que surtis amb la teva Nova Estratègia de Negoci Dissenyada per Implementar-la Immediatament i Començar a Recollir els Resultats.

Apuntat ara mateix!!

 • Dates: 11 i 18 de juny de 2014
 • Horari: de 14 a 16 h.
 • Duració: 4 h.
 • Lloc: CIRD Vil•la Pepita – c/ Sant Francesc Xavier, 1 – Esplugues de Llobregat. TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2.
 • Organitza: Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.
 • Inscripcions: xde.esplugues@gmail.com o al telèfon 629 41 88 56 (Mariángeles, de 10 a 19 h) o al nostre web: http://xarxadones.entitats.esplugues.cat/contactar/
 • A càrrec de Ester Vega, Esther Vega. Coach, mentora i Emprenedora. Directora del portal web www.marketingparaemprendedoras.com i autora del llibre: “La Guía del Éxito para la Mujer Emprendedora”. Experta en màrqueting per a dones emprenedores. Sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores.

 

Taller de Formació XDE: Com atraure i aconseguir clientela fidel?Pla de Formacio In-FORMA-te'n 2014 de la XDE Xarxa de Dones Emprenedores

Taller “Emprenedores d’èxit: emprenedores competents”

Aquest taller ofereix un marc teòric i metodològic tant per aquelles dones que vulguin engegar un procés emprenedor com per aquelles empresàries que vulguin revisar la direcció estratègica de la seva empresa, a partir d’un procés i unes eines que els permetrà avaluar les seves competències, o sigui, el conjunt integrat de coneixements, habilitats, aptituds i actituds necessaris per crear, consolidar i fer créixer un projecte. D’altra banda, també els permetrà analitzar tot un conjunt de factors, personals i estructurals, que afecten de manera positiva i/o negativa un projecte emprenedor o empresarial liderat per dones.

 

 

 • Dies: 1a. sessió (13/5/14) i 2a. sessió (20/5/14)
 • Horari: De 14:00 a 16:00 h.
 • Lloc: CIRD d’Esplugues – Vil·la Pepita. c/ Sant Francesc Xavier, 1 – Esplugues de Llobregat. TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2.
 • Organitza: Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.Inscripcions: xde.esplugues@gmail.com o al telèfon 629 41 88 56 (Mariángeles, de 10 a 19 h) o al nostre web: http://xarxadones.entitats.esplugues.cat/contactar/
 • A càrrec de: Marta Zaragoza Domingo (Economista i Emprenedora. Sòcia Directora de Cresàlida http://www.cresalida.com/. Professora a la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya i la UOC Business School. Membre de l’equip d’investigació i recerca Recursos Organitzatius i Competitivitat Empresarial del Dept. De Gestió d’empreses de la Universitat Rovira i Virgili).
 • Preu: Grauït per sòcies, 12 € no sòcies.

INSCRIPCIONS OBERTES!!!

Taller de formació XDE: Emprenedores d'èxit, emprenedores competents. Xarxa de Dones emprenedores d'Esplugues

Pla de Formacio In-FORMA-te'n 2014 de la XDE Xarxa de Dones Emprenedores

 

 

Taller de Formació: Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada

Troba OPORTUNITATS on altres persones veuen ADVERSITATS. Resiliència motivadora.

Quina és la teva actitud davant l’adversitat? En què et bases a l’hora de trobar solucions? Què fas si la vida et dóna llimones? Com ampliar perspectives i ser més creativa? Cal reinventar-se?

Taller eminentment pràctic i interactiu on cadascuna de nosaltres trobarem recursos per fer front a les dificultats i ser resilient a partir d’una actitud positiva, d’obertura al canvi, d’ampliar perspectives, d’enfocar solucions i sobretot de ser conscient de la responsabilitat individual i compromís necessaris per passar a l’acció i aconseguir-ho.

 • Dies: dimecres 2 i 9 d’abril de 2014
 • Horari: de 14:00 a 16:00h.
 • Lloc: CIRD d’Esplugues – Vil·la Pepita (C. Sant Francesc Xavier, 1 – Esplugues de Llobregat). TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2.
 • A càrrec de: Roser Sellés. ACTP – Advanced Certified Professional & Executive Coach i Emprenedora. Experta en coaching, creixement personal i professional (http://coaching-roserselles.com/). Sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.
 • Preu sòcies: gratuït. Preu no sòcies: 12€

 Us engresca, oi?

Recordeu que us podeu incriure per aquests mitjans:

Taller de formació XDE: Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada

Pla de Formacio In-FORMA-te'n 2014 de la XDE Xarxa de Dones Emprenedores
Pla Informate’n

 

 

Taller de formació: Apodera’t amb les TIC / Empodérate con las TIC

Saps que són les TIC? Quina creus que és l’aportació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l’apoderament de les Dones?

Desenvolupa les teves competències digitals. Ser competent digital és una qüestió d’actitud.

Utilitza les eines TIC de manera adequada per a que t’ajudin a apoderar-te.

Descobreix com integrar-les per augmentar el teu valor en la vida personal i professional.

Vine al taller pràctic sobre eines bàsiques per a dones emprenedores: correu electrònic, navegació a internet, web, el núvol, xarxes socials, xarxes professionals, aplicacions mòbils, …

 Taller de formació: Empodérate con las TIC / Apodera’t amb les TIC

 • Dies: 18 i 25 de març de 2014
 • Horari: De 14:00 a 16:00 h.
 • Duració: 4 h.
 • Lloc: CIRD d’Esplugues – Vil·la Pepita. C. Sant Francesc Xavier, 1 – Esplugues de Llobregat. TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2.
 • Organitza: Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.
 • A càrrec de: Joana García Salcedo. Màster en Comunicació i Educació per la UAB i Emprenedora. Experta en capacitació de competències digitals, comunicació audiovisual i en gestió de la formació.  Sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.
 • Inscripcions: Al correu xde.esplugues@gmail.com, o bé al nostre web http://xarxadones.entitats.esplugues.cat/contactar, o bé trucant al telèfon 627 416275 (Victoria Alcón, de 10 a 19 h.)
 • Preu: Sòcies, gratuït. No sòcies: 12 €.
 • Porta al taller el teu equip portàtil o tauleta.

Aforament limitat.  

Proper taller de formació: Empodérate con las TIC, Apodera't amb les TIC. Xarxa de Dones Emprenedores d'Esplugues - XDE

Pla de Formacio In-FORMA-te'n 2014 de la XDE Xarxa de Dones Emprenedores

Curs “Jo, la meva marca personal”

Ets autònoma o tens una empresa? Saps comunicar les característiques que et fan ser rellevant i destacar en un entorn homogeni, competitiu i canviant? Pots identificar quin és el teu valor diferencial?

Ets emprenedora i t’acompanya una gran idea però fins últim moment no penses en un posicionament professional únic , rellevant i convincent? Serà el mercat el que t’etiqueti i t’atribueixi una marca?

Ets una professional, treballes i et va bé. Creus que aquest treball és per a tota la vida? Començaràs a moure’t quan el teu lloc es vegi amenaçat? Tens clares les teves competències i habilitats?

Surts de la universitat amb pràctiques a l’estranger, un màster i tres idiomes, estàs segura que només amb els teus coneixements se t’obriran les portes al mercat laboral?

Això és Personal Branding , màrqueting personal o marca personal.

En aquest curs-taller de quatre hores, a partir de l’estudi d’un cas real, aconseguiràs analitzar la teva posició actual, definir la professional que vols arribar a ser, destacar les característiques que t’aporten el teu valor diferencial i et converteixen en l’opció preferent, establir un nou full de ruta i ser conseqüent per assolir l’objectiu final.

Lloc: CIRD. Vil·la Pepita . C. Sant Francesc Xavier, 1 – Esplugues de Llobregat. TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2.

Dates: 18 i 25 de Febrer de 2014
Horari: De 14 a 16 h.
Organitza: Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.
Imparteix: Mariángeles Pallarès Muñoz. Arquitecta, Màster en Direcció de Comunicació i Emprenedora. Experta en l’àmbit de la formació. Sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores.
Preu: Sòcies, gratuït. No sòcies: 12 €.

Aforament limitat.

INSCRIPCIONS TANCADES!!!!

Curs de formació Jo, la meva marca personal. In-forma-te'n amb la XDE

Pla de Formacio In-FORMA-te'n 2014 de la XDE Xarxa de Dones Emprenedores

Xerrada-taller “Com millorar el teu desenvolupament professional”

“No me’n surto” versus “ho vull intentar”

En les circumstàncies adverses que ens presenta avui dia la nostra actual situació econòmica, fàcilment caiem en el parany de enfocar massa en els frens que ens impedeixen seguir endavant i no ens permeten veure les possibilitats factibles d’una solució.
Què actua com a fre del teu desenvolupament professional?

Et convidem a canalitzar la teva mirada cap a una altra direcció. L’enfocament cap als frens interns en lloc dels externs brinda un poder personal de trobar solucions que abans semblaven amagades . T’ajudarem a descobrir quines eines estan al teu abast per superar els teus veritables frens.

CONTINGUT :

• Frens externs vs Frens interns . Quin enfocament aporta més possibilitats de resolució?
• Principis de pensament eficaç . Pensament divergent i convergent .
• Suspensió del judici .
• Aprendre a veure problemes com oportunitats .
• Formulació de reptes .
• Ús assertiu del llenguatge.

OUTPUTS DE LA SESSIÓ :
Cadascun dels assistents sortirà de la xerrada amb els seus principals reptes formulats després d’haver-se replantejat els frens de la seva situació professional . Aquest nou enfocament permetrà a cada participant traçar la ruta de noves solucions per al seu desenvolupament professional.

Susana Grau Rahola, sòcia directora de Seeding Growth (http://www.seedingrowth.es/) i professora de Màrqueting i Innovació a la UPC i a l’Escola de negocis ESIC, ens ensenyarà a transformar els nostres frens en reptes per a avançar professional i personalment.

Data: 15/10/13

Hora: De 14:00 a 16:00 h.

Lloc: CIRD d’Esplugues (c/ Sant Francesc Xavier, 1)

L’assistència és gratuïta i l’aforament limitat.

Pots inscriure’t en el correu electrònic xde.esplugues@gmail.com o en el nostre web.

INSCRIPCIONS TANCADES!!!