Inici » Voluntariat » Experiències de Voluntariat

EXPERIÈNCIES

Fer voluntariat és una activitat altruista que contribueix a la construcció d’una societat millor i que fa créixer a les persones que la practiquen. Aquest apartat permet compartir experiències de voluntariat a la ciutat.

Vídeo 'Fem voluntariat'

En aquest vídeo, elaborat per alumnes de l'Escola Garbí amb el suport de l'Ajuntament d'Esplugues, es poden veure diferents experiències de persones voluntàries d'entitats d'Esplugues: AVV Centre, Fundació Finestrelles, Fundació Santa Magdalena, Associació Progat Esplugues, Associació DIAS, Club Gimnàstica Esplugues – Les Moreres, Colla de Castellers d’Esplugues i Esplai Espurnes.

Reforç escolar

 El Santiago fa de voluntari de reforç escolar a l'entitat Al-Asalah des de novembre de 2018. La tasca principal és fer reforç lingüístic i suport als deures de l'escola a infants i adolescents d'origen marroquí.

"Estava acostumat a treballar amb nois i noies més grans i la meva tasca docent es movia en coordenades molt diferents.  Les necessitats són diferents i intento engrescar-los per millorar la concentració i l'esforç personal, conscient i productiu. Els nois i noies em veuen una mica com l'avi que ve a supervisar la seva feina o a intentar fer-los escriure una mica.  Jo crec que aquí faig un paper principalment integrador."

 

Comparteix la teva experiència! 

Emplena aquest formulari i explica la teva experiència voluntària. També el pots emplenar-lo en paper i enviar-lo per correu electrònic a voluntariat@esplugues.cat o dur-lo al Punt de voluntariat i suport associatiu d’Esplugues (Document Experiències)