LECXIT: Lectura per a l’èxit educatiu – Escola Gras i Soler

Descripció: Des de l’Escola Gras i Soler

LECXIT és un programa de la Fundació Bofill que té per objectiu impulsar l’èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora. Aquest projecte es planteja el repte de garantir que tot l’alumnat finalitzi l’etapa de primària amb un nivell de competència lectora que els asseguri el seu desenvolupament educatiu i social.

Per fer-ho compten amb una xarxa de 295 centres educatius, biblioteques i entitats socials on més de 1.750 voluntaris acompanyen individualment a un infant per a esdevenir un lector orgullós, segur, entusiasmat amb l’aprenentatge i preparat per a l’èxit educatiu.

Lecxit també ofereix orientacions i materials a les famílies per implicar-les en la millora dels hàbits lectors i  es coordina amb els centres educatius per triar els infants que més necessiten participar en el projecte. 

Activitat: El voluntari estarà amb l’infant durant aquesta hora a la biblioteca Pare Miquel d’Esplugues fent suport a la lectura a un nen o una nena de 9-10-11 anys. El material i l’explicació per a dur a terme l’activitat de voluntariat seran proporcionats per l’Escola Gras i Soler. És necessari que la persona voluntària faci l’activitat en català. 

Horari: A partir del mes d’octubre amb una durada d’una hora a la setmanal en horari extraescolar, a partir de les 16:30h. 

Ubicació: a la Biblioteca Pare Miquel. Carrer d’Angel Guimerà, 106-108, 08950 Esplugues de Llobregat

Contacte:

Montse Castelló Pujol

Escola Gras i Soler Cr. Baronessa de Maldà, 28-38 08950 Esplugues de Llobregat Telf. 93 371 59 70

https://agora.xtec.cat/ceipgrasisoler/

Scroll to Top