CRIDA DE VOLUNTARIAT: Una poma per la vida

Entitat: FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE

“Una Poma per la Vida” és possible gràcies a centenars de persones voluntàries que ofereixen pomes per l’esclerosi múltiple a la gent que està comprant als supermercats Bonpreu i Esclat. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la malaltia, que afecta 9.000 persones a Catalunya, i captar fons per a la recerca i els serveis que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple.

Descripció: Ajuda’ns a fer recerca per l’esclerosi múltiple i a acompanyar les persones amb aquesta malaltia neurodegenerativa, oferint pomes solidàries i de proximitat als supermercats Bonpreu i Esclat.
Si vols fer la tasca de voluntariat en companyia d’una altra persona a qui coneguis, només cal que quan t’inscriguis, apuntis també la persona que t’acompanyarà i indiquis que voleu estar juntes.

Perfil: Persones de més 16 anys, sensibilitzades i dinàmiques que disposin d’unes hores per a donar a conèixer l’esclerosi múltiple i col·laborar en la captació de fons per al finançament de serveis destinats a persones amb aquesta malaltia i a la recerca.

Dies i horari de la activitat: Dissabte 22 d’octubre. 3 possibles torns matí, migdia i tarda.

Inscripcions: https://www.fem.es/poma/

Contacte:  mail: jpueyo@fem.es – Telèfon: 664 53 93 18

Scroll to Top