La Xarxa de Dones Emprenedores signa un conveni de col•laboració amb el Banc de Sabadell

La XDE ha signat el passat 4 de desembre un conveni de col·laboració amb el Banc de Sabadell.

Las persones beneficiaries del mateix són les nostres associades, familiars de primer grau i persones empleades de les mateixes.

Cal destacar a l’oferta de d’activitat empresarial “PRÉSTEC INICIO” per a persones emprenedores amb un tipus d’interès fixe del 5,75% (més comissió d’apertura 0,75%) i exempt de comissió d’estudi. Aquest préstec cobreix el finançament a mig termini del 100% de la inversió inicial necessària per a exercir l’activitat professional. Té un termini màxim de 5 anys amb possibilitat de carència fins a 1 any.

El conveni engloba diversos productes: oferta economia personal, oferta activitat empresarial , oferta d’estalvi inversió i serveis de banca a distància.

Dins l’oferta de finançament de l’activitat empresarial trobem diversos productes interessants, com ara el “Préstec Professional” per al finançament a mig termini de l’adquisició, reforma o millores dels equips necessaris per a l’exercici de l’activitat professional; o el “Préstec Hipotecari” per a la compra, millora o ampliació del local comercial o despatx; entre d’altres.

L’oferta d’economia personal també inclou productes destacables com la “Pòlissa de Crèdit Professional”,” Préstec Nova Trajectòria Professional” i altres crèdits pel finançament d’estudis, cursos i màsters.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través d’aquest enllaç: Informació sobre el Conveni de Col·laboració amb el Banc de Sabadell

XDE – Joana Garcia Salcedo

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eleven − eleven =

Scroll to Top