Difusió d’ activitats

DIFUSIÓ D’ACTIVITATS

L’Ajuntament posa a disposició de les entitats la possibilitat de fer difusió de les activitats, obertes a la ciutadania, que duen a terme a través de l’Agenda Cultural i d’activitats d’Esplugues.

Si sou una entitat i voleu que les vostres activitats surtin publicades a l’Agenda, completeu la fitxa següent i envieu-la al Sr. Francisco Castillo, tècnic de cultura i joventut, al correu electrònic fcastillo@esplugues.cat. Cal enviar-ho abans del dia 8 del mes anterior al que es desenvolupi l’activitat.

Al correu electrònic cal adjuntar-hi un document, en format word, que indiqui el següent:

  1. Dia de l’activitat (ex: Dissabte 23)
  2. Hora de l’activitat (ex: 2/4 de 8 del vespre)
  3. Nom de l’activitat (les cometes, només per a títols d’espectacles)
  4. Si escau, explicació rellevant, com colles participants (si la informació no és rellevant, s’eliminarà)
  5. Lloc: Ubicació
  6. Organitzador: Nom entitat
  7. Accessible si/no

Perquè apareguin a l’Agenda d’activitats Playful de web del Playful Esplugues (si són activitats que inclouen component lúdic): cal emplenar el formulari o enviar un correu electrònic a l’adreça playful@esplugues.cat amb una antelació mínima de 7 dies abans de l’inici de l’activitat.

Publicació de notícies

També podeu publicar notícies relatives a la vostra entitat al Portal de voluntariat i suport associatiu. En aquest cas, cal que ens feu arribar un correu electrònic a participacio@esplugues.cat amb la noticia redactada i una foto.

L’entitat del mes

Al Butlletí mensual de Voluntariat i suport associatiu hi ha un espai dedicat a la difusió d’una entitat. Si voleu ser “L’entitat del mes” i explicar el què feu, podeu enviar un text i una foto a participacio@esplugues.cat

Scroll to Top