Formació

FORMACIÓ A ENTITATS

A partir de les demandes de les entitats de la ciutat, s’ofereixen diverses formacions amb l’objectiu de proporcionar eines per a la millora de la gestió i funcionament de les entitats.

Formacions de tardor 2022

Aquesta tardor farem una sèrie de formacions presencials per a entitats i voluntariat que esperem siguin del vostre interés.

Farem una sessió per tal d’explicar com millorar la comunicació a les entitats que ajudarà a les associacions a crear i fomentar la seva presència a les xarxes socials, a fer difusió de les seves activitats i a elaborar presentacions i cartells. Serà el proper dijous 6 d’octubre de 18h a 20:00h al Casal de Cultura Robert Brillas.

Es farà una formació per a donar consells a les entitats en quant a la captació de fons que les ajudarà a planificar l’estratègia per establir les relacions amb els/les possibles donants. La captació de fons és un pilar fonamental per sustentar una entitat econòmicament. Aquesta formació està prevista pel 20 d’octubre de 18h a 20h al Casal de Cultura Robert Brillas.

Es faran també uns tallers per a fomentar la participació interna a les entitats. Es tracta d’unes sessions de formació per a impulsar la cultura participativa. Aquests tallers es faran els dies 14 i 21 de novembre de 18h a 19:30h (el lloc encara està per confirmar)

Aprofitant la cel.lebració del dia del voluntariat es farà un taller per tal de posar en valor la tasca de les persones voluntàries i fer activitats per promoure el mateix. Serà el 1 de desembre de 18h a 20h a la sala d’actes del Casal de Cultura Robert Brillas.

Inscriu-te!

A més a més, a l’apartat Guies i publicacions, disposeu de recursos formatius de diferents temàtiques que us poden ser d’utilitat.

Altres formacions
– Cursos del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC)
Cicle de webinars de Xarxanet
– Recursos de formació (Xarxanet)
Centre de formacions de Fundesplai

Ir arriba