Ampliant la Xarxa de contactes professionals: Una cinquantena de dones fan networking al Fem Xarxa de la XDE

El passat 27 de març a les 20h30, s’iniciava el Fem Xarxa del mes de març.

En aquesta ocasió, es va celebrar a la botiga PRINK Esplugues, situada a l’Avinguda de Cornellà 59.

Des del primer moment, va ser palés la quantitat de dones rebosants d’idees i projectes que s’hi van reunir, i a mida que avançava la trobada, es va anar constatant l’èxit d’aquest Fem Xarxa que va acabar reunint una cinquantena de dones.

L’Encarna Jorge Montoya,  n’era l’amfitriona. Després de fer-nos cinc cèntims sobre la seva trajectòria professional, explicant-nos de forma natural els camins que l’han acabat portant a obrir aquesta botiga, la resta de dones assistents varem presentar-nos, fent així visibles els nostres negocis o projectes i, el que és encara més important, fent-nos visibles com a dones.

Després de les breus presentacions, l’Encarna ens va oferir un deliciós pica-pica. Des del començament de la trobada, va ser una excel·lent amfitriona, el seu caràcter obert, la força que emana, la naturalitat i autenticitat de les paraules amb les que es va presentar ella i  el seu negoci, formaven part de la seva experiència, una experiència que agraeixo hagués compartit amb nosaltres ja que les paraules de dones com ella, són capaces de resonar a l’interior de dones que tot just inicien un nou projecte.

El Fem Xarxa del mes març, va ser tot un èxit, tant per la quantitat de dones que va aconseguir reunir, per la dinàmica i sinergies que es van anar movilitizant de manera natural i per l’amabilitat i tracte dispensat per l’amfitriona, l’Encarna Jorge Montoya.

Article escrit per la nostra sòcia Judith Valero, visita la seva pàgina de Facebook Judith Mesquecookies, tot un món de galetes artesanes super originals!  

Fem Xarxa networking XDE març 2015 PRINK Esplugues

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × three =

Scroll to Top