ARRIBA LA PRIMAVERA SOLIDÀRIA!

El proper 6 d’abril tindrà lloc a la plaça Santa Magdalena la 21a edició de la Festa de la Solidaritat d’Esplugues de Llobregat. La Festa no seria possible sense la participació de les entitats locals del municipi. Al llarg del matí del dissabte, les organitzacions donaran a conèixer els seus projectes i activitats amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania envers les situacions de desigualtat que existeixen a la nostra societat i al món, i com podem lluitar-hi a través de valors com la solidaritat, el comerç just, la pau i la defensa dels drets humans.

La ciutadania podrà participar en activitats com “La carpa solidària” on s’hi podran trobar exposicions relacionades amb el comerç just, projectes de cooperació internacional o provar les ulleres 3D de Creu Roja. També es podran apropar a les diferents entitats i  obtenir informació de les accions que s’estan duent a terme en relació amb la solidaritat i la cooperació a la ciutat. A més a més, el Banc de les Migracions de Creu Roja dinamitzarà una activitat lúdica que busca sensibilitzar la població local fomentant la comprensió de la realitat de les persones migrades i refugiades. Durant uns minuts traslladarà a la ciutadania a un camp de refugiats a l’estiu de 2018 al Líban, país que actualment proporciona llars temporals a més d’un milió de refugiats.

La Festa comptarà amb la participació de les entitats: Amizade- Junts amb Moçambic, Amnistia Internacional, Assemblea Local de la Creu Roja, Associació Socioeducativa Nousol, Comissió de Solidaritat de la Mallola, Fundació Josep Comaposada-Sindicalistes Solidaris, Fundació Pau i Solidaritat, Fundació Islàmic Relief, Fundació Santa Magdalena, Fundació Vicente Ferrer, Fundació Juan Ciudad, Metges Sense Fronteres i Sonrisas del Atlas.

CURSA SOLIDÀRIA

Seguint el fil de la solidaritat, el diumenge 14 de maig torna la Cursa Solidària de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Esplugues porta ja onze anys corrent al costat dels petits valents i de les seves famílies, per no deixar ningú enrere i promoure el benestar dels infants i joves.  En aquest cas, a través de l’esport. Les inscripcions estan obertes fins el dia 11 de maig a les 18h.

Podeu trobar tota la informació a:  https://cursasolidaria.esplugues.cat/inscripcions/

Scroll to Top