Curs de formació per a les entitats que treballen en l’àmbit de la cooperació

La ciutat d’Esplugues acollirà, a partir del 15 de gener, un curs formatiu adreçat a les entitats que treballen en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament. Atenent un dels objectius fixats pel Pla Director de Cooperació al Desenvolupament 2011-2015, el de donar suport a les associacions i millorar-ne la formació, entre el 15 de gener i el 26 de març s’impartiran, en dimarts alterns, les sessions organitzades pel Consell Municipal de Cooperació al Desenvolupament i realitzades per la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues hi serà seu, conjuntament amb el municipi de Sant Joan Despí, d’aquesta iniciativa. L’horari de cada sessió serà de 18 a 20 hores.

Quant als continguts, la finalitat és promoure la reflexió, entre els agents implicats en la cooperació, sobre temes actuals de solidaritat i cooperació i sobre com incideixen aspectes com l’aplicació de la perspectiva de gènere en el treball de les entitats, la necessitat de comunicar la tasca que duen a terme o l’educació pel desenvolupament, entre altres.

Les inscripcións poden formalitzar-se fins al 10 de gener trucant al 933 713 350 (ext. 2429) o enviant un missatgea l’adreça electrònica tgomez@esplugues.cat. Les places són limitades.

Calendari del curs

15.01.13 La nostra contribució a la cooperació internacional en el marc d’una acció transformadora.

29.01.13 Valor afegit de les ONGD en el marc de la cooperació descentralitzada.

12.02.13 L’Educació pel Desenvolupament al municipi.

26.02.13 El treball en incidència política i les xarxes de solidaritat.

12.03.13 Com comunicar la feina de solidaritat i cooperació internacional.

26.03.13 Aplicant la perspectiva de gènere en el treball de les ONGD.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × three =

Scroll to Top