EL FAD convoca un concurs d’idees per millorar el centre d’Esplugues sense comptar amb el Grup d’Estudis d’Esplugues

El FAD convoca un concurs d’idees per millorar el centre d’Esplugues i curiosament no es convoca al jurat al Grup d’Estudis d’Esplugues, entitat que portem gairebé 20 anys defensant el patrimoni d’Esplugues. Qui és responsable que no se’ns hagi tingut en compte?
Hem enviat un escrit al protaveu del grup municipal, Enric Giner, demanant-li si sap alguna cosa de la convocatòria que ha promogut el FAD per votar un concurs d’idees per millorar el centre d’Esplugues, el Periodico del 7 de febrer publica les quatre possibilitats més votades.
La nostre entitat El Grup d’Estudis d’Esplugues té com a una de les seves finalitats principals la cura, protecció i conservació de tot el que afecta al patrimoni urbanístic entre altres del nostre poble.
Per tant, ens ha sorprès el fet de no ser convidats el dia de la votació d’aquests projectes, sabem que sí que ho van ser l’ AAVV del Barri Centre i l’Avenç. Volem saber si el govern municipal sap per què no s’ha comptat amb nosaltres i qui va decidir les entitats de la nostra població que van participar en el jurat que va fer la selecció de les propostes.
I, finalment, ens agradaria que ens expliqués què pensa el govern municipal dels projectes seleccionats i si hi ha previsió d’executar-los. Si es té intenció de fer-ho pensem que s’ha de comptar amb les nostres aportacions en un procés que ha de ser obert a la ciutadania.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 + 10 =

Scroll to Top