I Concurs de Fotografia d’Experiències Voluntàries

17 d’octubre de 2022

El proper dia 5 de desembre es celebra el Dia Internacional del Voluntariat, un dia de reconeixement i agraïment a totes les persones voluntàries per la seva implicació, altruisme i compromís.

Amb aquest motiu, des del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu d’Esplugues de Llobregat volem celebrar aquest dia amb tots vosaltres, iniciant la Primera Edició del Concurs de Fotografia d’Experiències Voluntàries, amb la finalitat  de donar visibilitat al voluntariat de la ciutat.

El concurs s’adreça, tant a persones voluntàries com a Entitats.

El procés constarà de dues parts:

– El període de presentació de fotografia, el qual començarà el dia 20 d’octubre i finalitzarà el dia 20 de novembre.

– El període de votació: Un cop finalitzat el termini de presentació de fotografies, s’iniciarà el període de votació, que durarà del 21 de novembre a l’1 de desembre fins a les 19:00 h. Per poder participar en la votació, serà imprescindible que la persona estigui empadronada a la ciutat i ser major de setze anys.

A més, cal complir amb unes condicions determinades de participació, que són les següents: Cada persona i/o entitat pot presentar un màxim de 2 fotografies; les fotografies han d’estar relacionades amb el voluntariat; no s’acceptaran fotografies que puguin transmetre odi o discriminació cap a qualsevol col·lectiu; les fotografies han de ser de bona qualitat; no poden aparèixer persones menors d’edat en primer pla i/o clarament identificables, per tal de protegir els drets a la pròpia imatge; i per últim, al participar al concurs, se cedeixen els drets d’ús de les fotografies a l’Ajuntament d’Esplugues per tal de fer-ne difusió i exposar-les.

Podeu trobar tota la informació i com participar aquí!

Us animem a participar i a gaudir de totes les experiències voluntàries!

Scroll to Top