La formació continua, un element clau en els negocis

#xdeespluguesEl passsat més d’octubre algunes sòcies de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues van assistir al programa pràctic de formació per a comerciants “Vols fer més caixa?” que va organitzar l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat i que va impartir VAE (Voluntaris en Assessoria Empresarial).

Ma. Carmen Garcia Rodón, una de les nostres sòcies assistents ens ha redactat aquesta crònica de la formació rebuda:

“En la meva opinió aquests cursos sempre aporten alguna cosa, si be és veritat que s’enfoquen cap a negocis de nova creació més que als que portem amb les portes obertes molts anys.

En el meu cas l’ institut d’ estètica resta obert de fa més de 30 anys, essent la confiança i la fidelitat de les clientes un patrimoni inestimable i guanyat al llarg del temps, però això també t’ensenya que és imprescindible una formació continuada en tots els aspectes per a poder mantenir un bon servei.

En les tres sessions a les que vàrem assistir es van treballar temes diversos, des de negociar amb bancs fins a reaccionar davant de l’apertura d’una gran superfície aprop del negoci, per exemple.

Lògicament la durada de les sessions no permetia aprofundir gaire en cadascun dels temes, però de tots es treia alguna idea positiva.”

Moltes gràcies Ma. Carme per la teva opinió i el teu esforç en escriure-la.

Podeu trobar la Ma. Carme a l’Institut de Bellesa Mª Carme d’Esplugues. Us deixem les seves dades. Podeu accedir a la seva pàgina de Facebook fent clic aqui i agrair-li fent un “Me gusta”.

institut de bellesa Mari Carme

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 2 =

Scroll to Top