La Rosa Abós elegida presidenta del Grup d’Estudis d’Esplugues

A l’assemblea ordinària del mes de gener es va renovar la junta directiva i es va procedir al canvi de president. La Rosa Abós va ser elegida presidenta per unanimitat i em va rellevar en el càrrec cinc anys després d’haver estat elegit. Tot i la crisi que ens afecta, el grup d’estudis mantenim estable el nombre de persones associades, una situació econòmica sanejada i una estabilitat de la junta directiva.
Tant el Joan Puiggròs, que em va precedir en la presidència durant quatre anys, i jo continuem a la nova junta a la qual s’han anat incorporant noves persones als darrers anys, assolint un bon equilibri de continuïtat i renovació (a l’apartat “Qui som” de la nostra web trobareu tota la junta i els càrrecs corresponents). L’assemblea va servir també per aprovar els comptes, els pressupostos, per veure el vídeo del resum de l’any i perquè les persones associades parléssim en un ambient distès veient com ha quedat el nou despatx ampliat.
El GEE agraïm al regidor de cultura i a tots els grups municipals el suport que hem rebut en la nostra tasca i com com diu la nostra presidenta “comencem un nou any ple projectes i d’il·lusions”. Estem preparant dues sortides culturals una a la primavera a Ripoll i una altra a la tardor; farem xerrades de temes diversos: el nostre passat agrícola i industrial o el 25 aniversari del Club Natació d’Esplugues. També alguns conciutadans ens parlaran de temes de salut o de la seva experiència a l’Àfrica.
A l’abril continuarem amb el nostre Sant Jordi poètic i musical i continuarem la nostra reivindicació del Cim de Sant Pere Màrtir com espai digne obert a la ciutadania.
A la darrera xerrada de l’any dedicada al Pare Miquel d’Esplugues, una sòcia de l’entitat ens va demanar que tant la biblioteca com l’ajuntament vetllessin perquè s’utilitzi el nom correcte i no s’ometés “d’Esplugues” quan parlem de la biblioteca ja que el nom ha d’incloure el gentilici de la nostra població.
Us convidem a participar en els nostres actes.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 − 8 =

Scroll to Top