La XDE celebra el Dia Internacional de les Dones amb una xerrada sobre èxit, conciliació i lideratge: Mares i Empresàries

 

 

 

El passat 11 de març del 2014 amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Xarxa de Dones d’Esplugues va organitzar a Vil·la Pepita (Esplugues de Llobregat), la conferència “Mares i Empresàries: Èxit, conciliació i lideratge”.  Va ser impartida per Roser Sellés Puig, coach certificada per la ICF, diplomada en PNL per la Society of NLP, formadora i conferenciant (www.coaching-roserselles.com).

La benvinguda va ser a càrrec de Teresa López Castillo, nova presidenta de la Xarxa de Dones d’Esplugues des del mes de març del 2014.

Roser Sellés, seguint la seva metodologia com a coach, ens va fer reflexionar força llançant preguntes per a que cadascuna trobéssim les nostres pròpies respostes. Va parlar sobre els rols de la dona en el món empresarial, la conciliació, els sacrificis i renúncies que han hagut de fer per tirar endavant amb èxit els seus projectes. També va fer un paral·lelisme entre l’empresa i els fills-filles i l’empresa com a experiència educativa. Ens va mostrar l’estil de lideratge femení quant a competències, creences i valors.

Finalment ens va presentar 4 vídeos d’històries anònimes d’empresàries i mares d’èxit molt properes i va tancar la sessió la nostra sòcia i vocal de la XDE, i empresària Ma. Carme García Rodón, titular de l’Institut de Bellesa Mª Carme (http://mcarmestetica.wix.com/mcarmestetica). La Ma. Carme va presentar la seva biografia i les dificultats que li ha suposat desenvolupar el seu rol com a mare i empresària. La seva actitud lluitadora i positiva d’emprenedora ha fet que estigui molt satisfeta i ja porta (des del 1974) 30 anys al front del seu negoci, els 22 últims junt amb la Georgina, donant assessorament a la seva clientela amb professionalitat, serietat, personalització i sobretot comprimís.

En acabar la xerrada, la XDE va convidar a les sòcies a fer Networking mentre preníem un cafè, infusions i pastes. Una jornada molt profitosa!

XDE- Lupe Requena Raboso

Celebra el mes de les Dones amb la XDE. Xerrada Mares i Empresàries. Èxit, conciliació i lideratge

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × four =

Scroll to Top