Mes de les dones

Aquest mes de març es commemora el 8M Dia Internacional de la Dona, i al llarg de tot el mes es durà a terme un programa especial d’activitats.

Entre les activitats destaquem la Masterclass de Zumba organitzada per l’Associació de les Dones del Gall, que han aprofitat l’ocasió per explicar-nos totes les activitats que tenen previstes per aquest curs i la seva trajectòria.

Les Dones del Gall presenten l’activitat “Masterclass de zumba”

La nostra entitat fa 28 anys que funciona gràcies a les persones voluntàries que son la nostra raó de ser-hi. Al llarg d’aquests anys hem realitzat diferents tallers segons ho anaven requerint les nostres socies però sobre tot estem involucrades en totes les activitats que fan referència a les dones; el mes de la dona aquest març, el darrer octubre pel càncer de mama, el novembre pel dia de la lluita contra la violència de gènere, etc.. Alhora ens adherim a tot el que realitza l’ajuntament i col·laborem sempre que sigui necessàri.

En que consistirà exactament l’activitat?

Farem un taller de zumba puntualment el dia 7 de març que tindrà lloc al nostre local (C/Josep Argemí 148-152). No obstant aquest curs disposarem d’una sèrie d’activitats molt profitoses com ara gimnastica, taller de tonificació corporal , aeròbic, ioga, chi kung, sevillanes, manualitats, reciclatge i pachword, ball en linia i informàtica.

Qui hi pot participar?

Poden participar totes les dones que vulguin. Es tant senzill com fer-te socia i escollir entre els numersos tallers dels que disposem.

Heu organitzat altres activitats per a commemorar el dia de la dona?

N’hem fet moltes al llarg dels anys però recentment destacaríem el taller de flors fetes amb goma eva per guarnir el balcó del centre de dones “Villa Pepita”.

Quin paper tenen les persones voluntàries en l’organització d’aquestes activitats?

Precisament un paper principal ja que absolutament tot està organitzat per a voluntàries, així que diem que són fonamentals a la nostra entitat

Què pot fer una persona que vulgui col·laborar amb vosaltres de forma voluntària?

Es tant fàcil com venir a la associació, parlar amb la junta i senzillament posar-se a la seva disposició

Que li dirieu a una persona que s’està plantejant fer voluntariat?

Els hi diriem que no dubtin en fer-lo es súper gratificant!

.

Scroll to Top