L’Handbol Esplugues Campió de la Sèrie A-2 Juvenil Masculina

Aquest diumenge 7 d’abril de 2013, a La Roca, l’Handbol Esplugues Atlètic es va proclamar campió de la Lliga Catalana Juvenil Masculina Sèrie A-2, després de superar als amfitrions, el BM La Roca, a la final per 22 a 15.

A les semifinal de dissabte els roquerols s’enfrontaven al conjunt gironí de l’Handbol Bordils. En un partit disputat els vallesans van superar a l’equip bordilenc per 22 a 18. La segona semifinal enfrontava l’Handbol Esplugues Atlètic i l’Handbol Banyoles. L’equip del Baix Llobregat va ser superior al del Pla de l’Estany i es va classificar per a la final després de guanyar per 27 a 21.

A la gran final de diumenge, l’Esplugues va sortir decidit a endur-se el campionat i va superar amb comoditat a l’equip amfitrió. El BM La Roca, potser, va acusar els nervis de jugar una final a casa i no va poder desenvolupar el seu millor joc. Al final 22 a 15 a favor de l’Handbol Esplugues Atlètic que es va proclamar campió de la Fase Final.

Al partit pel tercer i quart lloc, derbi gironí, l’Handbol Bordils es va mostrar molt superior a l’Handbol Banyoles i el va guanyar per un clar 15 a 29, tancant així el quadre final d’aquest Top-4 de la Lliga Catalana Juvenil Masculina Sèrie A-2.