Nova oferta formativa per a les entitats del Portal Web Associatiu

L’Ajuntament d’Esplugues, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha organitzat dues noves sessions formatives adreçades a les entitats que actualment formen part del Portal Web Associatiu. Els dos cursos –Gestió de continguts amb WordPress i Reforç de continguts WordPress– complementen la formació impartida en edicions anteriors per ajudar les associacions a dissenyar un espai web on fer difusió de la seva activitat.

El primer taller, Gestió de continguts amb WordPress, es desenvoluparà els dies 11, 13 i 18 de juny. El dia 20 tindrà lloc la sessió de reforç de continguts per als representants d’entitats que hagin participat en el primer curs. Aquestes accions formatives es realitzaran al Centre Municipal Puig Coca (Aula 1), en horari de 19 a 21.30 hores.

Aquesta nova oferta formativa respon als canvis introduïts en la plataforma del projecte Portal Web Associatiu, impulsat per la Diputació de Barcelona, arran de les noves possibilitats que ofereix l’entorn del web 2.0, com la integració amb les xarxes socials.

Les entitats que ja formin part d’aquest projecte i vulguin prendre part en aquestes noves sessions formatives poden inscriure-s’hi trucant al 93 371 33 50 (ext. 2439 – Participació Ciutadana) o enviant un missatge a l’adreça electrònica cbarroso@esplugues.cat.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 − 1 =

Scroll to Top