Participació multitudinària als actes de Carnestoltes d’Esplugues

El passat ha estat un cap de setmana molt intens a Esplugues. La ciutat va rebre el rei del Carnestoltes dijous 16 i, d’ençà, diferents actes van omplir de festa el municipi, una celebració que va culminar, dissabte, amb la gran rua que va recórrer els carrers des de Cedres fins a la plaça Catalunya.

L’alegria, el colorit, la disbauxa van arribar, també, com cada any, als mercats municipals. Durant tot el matí de dissabte, els comerciants van atendre la clientela disfressats i van convidar a xocolata els visitants.

Per la tarda, el ball de la gent gran va congregar un bon nombre de persones al CEM La Plana, mentre la rua començava a prendre els carrers. Després de la lectura del pregó del rei Carnestoltes, va començar el Carnaball, en el transcurs de qual es van lliurar els premis a les millors disfresses.

Enguany, el premi a la millor carrossa el va guanyar l’entitat Centro Cultural Andaluz Plaza Macael, amb una divertida i irònica posada en escena titulada Retallades. La millor comparsa va ser la de l’Asociación Cultural Andaluza de Esplugues (ACAE), amb una aconseguida reproducció d’una legió de ninots de LEGO. L’originalitat i la feina d’aquestes dues entitats va ser recompensada amb un lot de productes del Mercat de La Plana i de Can Vidalet, respectivament.

En la categoria individual, el premi a l’originalitat va recaure en el nen disfressat d’aviador sota el nom de Baron Von Gerard. El premi infantil el va guanyat La Conciencia, un personatge mig àngel, mig dimoni, que va sorprendre el jurat. Restaurant Can Talau va merèixer el premi adult, una disfressa compartida per dues noies que reproduïa una taula parada i un forn.

Finalment, el premi a l’elegància, va ser per a les Presentadores, un homenatge als musicals de Broadway.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eleven − eight =

Scroll to Top