PROPERES FORMACIONS PER A ENTITATS I VOLUNTARIAT!

9 de maig de 2018

 

Aquest mes de maig s’ha iniciat un cicle de formacions per a entitats i voluntariat.

Aquestes sessions formatives tenen la finalitat de dotar d’eines a les entitats per a millorar el seu dia a dia, així com donar recursos a les persones interessades en desenvolupar un voluntariat.

La primera formació ha estat un Taller de Comunicació 2.0, adreçat a entitats interessades a millorar la seva comunicació. El taller s’ha dut a terme el 8 de maig a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues. Les entitats participants han pogut conèixer i posar en pràctica les possibilitats que l’entorn digital els hi ofereix.

Les properes activitats programades són les següents:

  • Formació sobre Gestió del Voluntariat. Destinada a assessorar a les entitats en relació a la Llei del Voluntariat, així com els drets i deures que comporta disposar de persones voluntàries a l’associació. S’impartirà el dia 22 de maig de 18 a 20h al Punt de Voluntariat i Suport Associatiu (c/ Àngel Guimerà 34).
  • Xerrada sobre servei comunitari, amb l’objectiu de presentar què és el servei comunitari i preveure les actuacions conjuntes pel proper curs escolar. Es durà a terme el 28 de maig de 9:30 a 11h al Servei Educatiu Baix Llobregat VIII – Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya ( C/Cedres, 38 Esplugues de Llobregat)

També hi ha previstes altres formacions que es duran a terme després de l’estiu, una per conèixer les utilitats del Certificat Digital i per aprendre a tramitar-lo i una altre sobre Captació de Fons, a fi de donar recursos a les entitats en aquest sentit.

Aquí trobareu més informació sobre els cursos per entitats.

Respecte a les persones que estan engrescades per a vincular-se en un projecte i volen aprofundir en el que comporta fer voluntariat a una entitat, s’ofereixen les següents formacions:

  • 2 cursos d’Iniciació al Voluntariat. Un en mode presencial i l’altre, en línia.
    El dia 31 de maig de 18 a 20h es durà a terme el curs presencial al Punt de Voluntariat i Suport Associatiu, i la formació en línia serà entre els dies 2 i 15 de juliol de 2018.
  • Taller “WORKAWAY i WWOOFing: com viatjar pel món fent voluntariats”. Aquest taller pretén donar eines a les persones interessades en dur a terme un voluntariat internacional. La sessió es desenvoluparà a l’Oficina Jove d’Emancipació (c/ Àngel Guimerà 34)  el proper 25 de juny de 18 a 19.30h.

Tota la informació sobre els cursos adreçats al voluntariat la trobareu aquí.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve − 6 =

Scroll to Top