Reptes per millorar el nostre desenvolupament professional. Elimina les teves barreres i avança!

El passat 15 d’octubre vint-i-cinc dones vam acudir al CIRD d’Esplugues a la xerrada-taller “Com millorar el teu desenvolupament professional” organitzada per la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues i conduïda per la Sra. Susana Grau Rahola, sòcia directora de Seeding Growth (http://www.seedingrowth.es/) i professora de Màrqueting i Innovació a la UPC i a l’Escola de negocis ESIC.

Vam aprendre que cal plantejar-nos els nostres frens al desenvolupament professional com a REPTES i que la majoria  aquests factors són externs a nosaltres mateixes.

 

Tres eines són fonamentals per a poder enfocar el nostre desenvolupament des d’aquesta perspectiva:

  1. La suspensió del judici per a poder abordar la resolució creativa de problemes.
  2. Plantejar els problemes com a oportunitats / reptes.
  3. Utilitzar el llenguatge de manera assertiva: Com? De quina manera? Quins són totes les possibles …?

Vam tenir la oportunitat de plantejar-nos els nostres reptes personals, discutir-los amb les assistents i començar a traçar una nova ruta de solucions per al nostre desenvolupament professional.

Aquesta xerrada forma part d’un Pla anual de tallers i xerrades formatives de caràcter gratuït adreçat a dones organitzat per la XDE. Aquest Pla anual formatiu s’inclou en el Projecte global d’Emprenedoria que té com a missió generar oportunitats des de la ciutat per a que el talent femení sigui un element clau per plantar cara a l’actual situació econòmica, professional i laboral.

La Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues tancarà el Pla anual 2013 amb la xerrada “Nova Llei d’Emprenedoria. Posa’t al dia!, a càrrec de la nostra Presidenta Adela Sánchez Rodríguez, el proper 18 de novembre 2013 de 14 a 16 h al CIRD d’Esplugues – Vil·la Pepita (c/ Sant Francesc Xavier,1)

XDE – Joana García Salcedo

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seven − 7 =

Scroll to Top