Inici » NOU CICLE DE TALLERS A ENTITATS I VOLUNTARIAT

NOU CICLE DE TALLERS A ENTITATS I VOLUNTARIAT

14 de gener de 2020

Comencem el 2020 amb la programació de tallers adreçats a entitats i voluntariat d’Esplugues.

L’activitat més destacada és el Taller pràctic de certificat digital. Entre els mesos de gener a març es duran a terme 6 tallers en diferents horaris i ubicacions per tal de facilitar la participació de totes les entitats d’Esplugues i que puguin obtenir i utilitzar el certificat digital, eina imprescindible per a les tramitacions amb l’Ajuntament i altres administracions públiques.

Al mes de febrer, es durà a terme un taller online de Disseny de projectes, pensat per a la preparació de projectes per a subvencions i convenis. La durada del taller està estimada en 4h, tot i que la plataforma de formació online estarà disponible del 10 al 28 de febrer.

Per a qui vulgui fer voluntariat internacional a l’estiu, el dilluns 17 de febrer es durà a terme una xerrada informativa.

El 27 de febrer realitzarem la III Jornada de Suport Associatiu, en la qual es presentarà la convocatòria de Subvencions 2020 i es farà un recull dels serveis i recursos que oferim des del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu.

Al mes de març, a més a més de fer diverses sessions del taller de certificat digital, farem un taller de Bones pràctiques sobre com aplicar el joc, a càrrec de Marinva i vinculat al projecte Playful Esplugues (10 de març). També realitzarem un taller sobre Resolució de conflictes a les entitats el 26 de març.

   Més informació i inscripcions

I a partir d’abril…

Per a la resta de l’any tenim previst fer tallers sobre Comunicació 2.0 i WordPress, Captació de fons, Primers auxilis i suport vital bàsic, Eines pràctiques per dinamitzar activitats Playful, etc.

Balanç 2019

Durant el 2019 hem fet un total de 18 tallers i xerrades a entitats i voluntariat, a les quals han participat més de 200 persones. La mitjana de valoració dels tallers ha estat de 9,08 punts sobre 10.