25 anys de natació a Esplugues (CNE)

El passat dijous 7 de març, amb motiu del 25è aniversari del naixament del Club Natació Esplugues, el GEE vam voler organitzar una xerrada per parlar d’una de les entitats esportives que avui dia presenta una major vitalitat a la nostra població.

Les entitats d’Esplugues és un dels nostres grans patrimonis i la celebració d’una data rodona com un 25è aniversari poden servir per carregar piles de cara a l’esforç diari que moltes persones fan per tirar endavant les entitats i també per donar a conèixer al conjunt de la població unes activitats que la gent que hi participa coneix, però que resulten desconegudes per a molts i moltes de nosaltres.

En aquests casos al grup d’Estudis ens agrada ajudar a difondre la seva activitat i la seva història. En el cas que ens ocupa la nostra presidenta, Rosa Abós, va presentar un acte en què el Ramon Marco, actual secretari, va actuar com a mestre de cerimònies. La sala va presentar una magnífica presència de públic que ha format per del club o que estava interessat per conèixer la bona feina que porten fent des de fa 25 anys.

L’assemblea fundacional del club va ser el 5 de febrer de 1987 aquí al Casal i a l’any següent va legalitzar la seva actuació inscrivint-se a la Federació Catalana. Durant la xerrada van intervenir moltes persones lligades a la història del club per haver format part de les diferents juntes directives que ha tingut al llarg dels anys però una noia jove, l’Anna Carrasco, que va començar jove de nedadora i que ara, que ja no competeix, impulsant activitats més lúdiques.

Entre les persones que van intervenir hi ha Miguel Navarro, vicepresident de la primera junta i activista de l’esport a Esplugues que recordem de la xerrada que vam fer sobre la Blume, l’actual president Juan Pedro Ruiz, expresidents com Antonio Condes i molts altres.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve − 7 =

Scroll to Top