Forma’t i Informa’t amb la Xarxa de Dones Emprenedores

La XDE iniciem el cicle 2013 de tallers i xerrades formatives per a dones emprenedores, de caràcter gratuït:

Comencem al març (20/3/13) amb la xerrada i taller participatiu “Aconseguim els nostres objectius: Fem Coaching”, impartida per la Coach Maria Huguet Mòdol.
L’abast de la xerrada és informar de la utilitat del coaching i com aquest pot ser excel•lent en el procès d’apoderament de les dones per aconseguir els nostres objectius personals i professionals. Adreçada a les nostres associades (fes-te’n sòcia per només 30€ anuals).

Continuem a l’abril (17/4/13) amb la xerrada “Augmenta les teves vendes amb les Xarxes Socials”, a càrrec d’Eva Cuende (Consultora i Assessora d’Empreses especialitzada en Màrqueting Online y Social Media. Emprenedora i Sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues).
Es proporcionaran eines útils, que t’ajudaran en el teu futur emprenedor a les xarxes socials. “No només hem de ser-hi a les Xarxes Socials, sinó que hem de fer-nos visibles”. La xerrada està adreçada a dones associades o no a la Xarxa.

Al maig (15/5/13) impartirem el taller participatiu “Sí, jo sóc emprenedora!” a càrrec de Marta Zaragoza (Economista i Emprenedora. Professora a la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya i la UOC Business School. Membre de l’equip d’investigació i recerca Recursos Organitzatius i Competitivitat Empresarial del Dpt. De Gestió d’empreses de la Universitat Rovira i Virgili. Sòcia-directora de Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial).
El taller es centrarà en el desenvolupament de competències emprenedores i la importància de l’emprenedoria en un moment de crisis com l’actual. La xerrada està adreçada a dones associades o no a la Xarxa.

Tancarem el Pla anual amb les xerrades i tallers: a l’octubre amb la xerrada “Com millorar el teu desenvolupament professional” i al novembre amb una xerrada de Lideratge femení professional. Xerrades adreçades a dones associades o no a la Xarxa.

Consulta el detall dels tallers i xerrades formatives al apartat de Formació del nostre web o al Facebook.

XDE – Joana García Salcedo i Victoria Alcón

Scroll to Top