CELEBREM I REIVINDIQUEM ELS DRETS DE LA INFÀNCIA

8 de novembre de 2019

La Convenció sobre els Drets de l’Infant de les Nacions Unides fa 30 anys el dia 20 de novembre. Segons aquest tractat internacional, ratificat per 198 països, els nens i nenes d’arreu del món tenen dret a l’educació, a participar, a jugar, a poder expressar la seva opinió lliurement i a ser escoltats i escoltades, a la protecció i atenció, entre d’altres.

L’Ajuntament i diverses entitats de la ciutat han preparat una sèrie d’activitats per celebrar i, sobretot, reivindicar els drets de la infància.

  • Exposició de les conclusions del Consell d’Infants 2018-2019: Del 18 al 30 de novembre a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues.
  • Festa dels Drets dels Infants: Dissabte 23 de novembre d’11.30 a 13.30 h a la Plaça Catalunya.

Cal tenir en compte que la nostra responsabilitat com a societat és garantir aquests drets per tal que els nens i les nenes puguin viure la seva infantesa en plenitud.

A més a més de celebrar el Dia internacional dels drets dels infants, l’Ajuntament vetlla per la promoció, difusió i compliment d’aquests drets. De fet, som una ciutat reconeguda per l’UNICEF amb la Certificació de Ciutat Amiga de la Infància. Consulta tot el que fem a través d’aquest enllaç.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × five =

Scroll to Top