SUPORT A LA COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA

7 de novembre de 2019

Teniu dificultats per fer arribar les vostres activitats a la ciutadania? Voleu millorar la comunicació de l’entitat però no sabeu com fer-ho?

Des del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu el curs passat vam establir una col·laboració amb l’Escola Garbí, a través del programa de Servei Comunitari, per tal que alumnes de batxillerat donessin suport a diverses entitats del municipi a millorar la seva comunicació.

Durant el curs 2018-2019 van participar en l’activitat un total de 24 alumnes i 6 entitats. Les principals accions van ser la creació de vídeos, cartells i webs de les entitats, a més a més de la gravació del vídeo Fem voluntariat.

Enguany els i les alumnes podran donar suport a la comunicació de l’entitat (disseny de cartells, muntatge de vídeos, dinamització xarxes socials, etc.), en funció de les necessitats de cada entitat. Aquest servei es realitzarà 1 hora a la setmana durant 3-4 mesos per entitat, aproximadament.

Des de l’Ajuntament es farà una formació inicial i seguiment als i les joves participants, els i les quals tindran l’oportunitat de conèixer la realitat de les entitats de la ciutat.

Les entitats que vulguin disposar d’aquest servei han d’emplenar aquest formulari abans del dimecres 20 de novembre. Podran participar 4 entitats per trimestre. La selecció de les entitats es farà per ordre d’arribada.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 + four =

Scroll to Top