Crònica 1ª Nit del Comerç d’Esplugues-Botigues obertes

El passat dissabte 19 de Setembre, es va celebrar la 1º Nit del Comerç d’Esplugues – Botigues obertes, aquest esdeveniment, neix de la mà de la Xarxa de Dones Emprenedores (XDE), fruit de la proposta de les sòcies amb comerç al barri de la Plana i amb l’objectiu d’apropar les botigues a la ciutadania en una nit tan festiva com és la de la Festa Major.

Durant unes hores, el barri de la Plana es va omplir de curiosos, de veïns, de ciutadans a la recerca d’ofertes i en general, de persones amb ganes de viure i de gaudir amb aquesta iniciativa fins aleshores inèdita a la ciutat d’Esplugues.

La organització, a càrrec de la XDE, va optar per una decoració senzilla i atractiva, una catifa de color rosa i uns globus del mateix color, decoraven l’entrada dels comerços participants, aquesta va ser la imatge corporativa de la nit, una imatge que cedia als visitants el paper protagonista, en fer-los sentir com estrelles mentre caminaven per la catifa o creuaven l’entrada de les botigues.

La nit va començar amb la Rúa del grup femení de percussió Tambolàs, les noies de Bollywood Girls, l’Esplai Espurnes i AEscena, van contribuir aportant el seu punt de diversió i promovent l’ambient lúdic i festiu que es va viure durant aquesta nit de comerços oberts, mitjançant els seus balls i exhibicions. La XdE, va voler agrair amb un còctel aquesta 1º edició de la Nit del Comerç d’Esplugues – Botigues obertes i brindar per la Festa Major. L’enorme participació popular, així com la bona acceptació de la iniciativa per part de les botigues, moltes d’elles procedents de comerços d’altres barris d’Esplugues que van voler participar omplint la Rambla del Carme amb les seves paradetes plenes de llum i de color, van aconseguir fer d’aquesta nit un moment quasi màgic, deixant-nos amb ganes de viure una segona edició d’aquesta iniciativa.

Mireu el que es va dir de la 1ª Nit de Comerç d’Esplugues a ETV, feu click aquí.

Crònica redactada per Eva Alejandro Buendia directora de l’Escola Bressol Pàtums i Memas i sòcia de la XDE d’Esplugues amb la col·laboració de Belén Pérez (vicepresidenta de la XDE) i Teresa López (presidenta de la XDE) i revisada per Judith Valero professional de la reposteria casera con Baking Love i també sòcia de la XDE.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × two =

Scroll to Top