La XDE participa al projecte de l’Audiència Pública dels nois i noies de 4t ESO

El passat 28 de gener, la XDE va participar en el projecte de l’Audiència Pública que porta 8 edicions desenvolupant-se a la ciutat d’Esplugues. Es tracta d’una iniciativa promoguda per la Regidoria de Participació Ciutadana i que té per objectiu fomentar els valors i actituds de la participació ciutadana entre els i les joves de 4t d’ESO dels centres educatius de secundària de la ciutat.

Com cada any el projecte gira entorn a una temàtica. Enguany, el projecte vol sensibilitzar als nois i noies sobre la participació, l’associacionisme i voluntariat i, a la vegada, elaborar un recull de propostes per afavorir la participació del jovent al teixit associatiu.

Aquest projecte, aquest any, buscava la implicació de les entitats del municipi que havien de proporcionar informació i mostrar la seva activitat en un espai proper al jovent perquè puguèssin coneixer el ventall d’oportunitats i oferta d’activitats que es presten des de les entitats del municipi, a tots els àmbits: culturals, esportives, de cooperació al desenvolupament, juvenils…
Els joves de La Mallola van demanar que una de les associacions fos la XDE i vem tenir l’oportunitat de participar per poder contribuir a l’impuls de l’actitud emprenedora, a promoure el voluntariat, fomentar la participació, la connexió en Xarxa i donar a conèixer la nostra entitat entre el jovent de la ciutat. Seguint amb el nostre lema “Projecta el teu futur” els vem fer recapacitar i que pensessin quin era el seu somni,  què els agradaria ser o fer? Va quedar un collage ben plé d’idees i somnis dels nostres joves.
Una experiència motivadora, enriquidora i divertida per nosaltres i esperem que per ells i elles també. Arrivar al jovent de la nostra ciutat i explicar que és la nostra assossiació i que és el que fem i veure el seu punt de vista, fa que no deixem de fer mai un Fem Xarxa. I en finalitzar la sessió van fer una petita entrevista de que ens havia semblat aquesta iniciativa.
Gràcies a l’Institut La Mallola per demanar la nostra col.laboració i participació.
Mallola audiencia publica al joves3_1 difuminada
Mallola audiencia publica al joves_1 difuminada

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − 1 =

Scroll to Top