Crònica taller de Formació: “Aprèn a fer Networking”

El diumenge 10 de maig de 14:30 a 16:30h la nostra activitat formativa del mes de maig es va traslladar a l’aire lliure a la carpa instal·lada a la Plaça Gandhi durant la fira comercial Firesplugues 2015.

Va estar impartit per la Maden Castillo de la Rosa (fes click aqui per veure el seu perfil a Linkedin), fundadora/directora d’Exedra Formació i Consultoria. Professora del Màster en Gènere i Comunicació de la UAB. Especialista en comunicació i apoderament de les dones en l’àmbit empresarial i professional. La seva formació en Periodisme i en PNL (Programació Neurolingüística) li han permès comprovar al llarg de més de 35 anys de trajectòria laboral, com les habilitat comunicatives son imprescindibles en el nostre món per liderar la pròpia vida i aconseguir un major benestar emocional.

La Maden Castillo ens va donar una clase magistral de què és fer Networking. Cóm desenvolupar aquesta habilitat d’establir una xarxa professional de contactes que ens permeti donar-nos a conèixer com a professionals, que coneguin el nostre negoci o el nostre projecte. També ens permet trobar possibles clients, col·laboradors, proveïdors, socis o inversors. I ens pot ajudar a millorar la nostra visibilitat i a construir un aprenentatge mutu que ens pot aportar sinergies i aliances amb d’altres persones.

Si no vas poder assistir-hi, obre el document Apunts Taller “Aprèn a fer Networking amb la Maden Castillo” i trobaràs un resum de les tècniques explicades per la Maden durant la sessió. Dessitgo que et siguin d’utilitat.

Crònica redactada per Lupe Requena (https://www.linkedin.com/in/luperequena). Sòcia activa de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues (gestora de la web de la XDE) i Tècnica de Participació ciutadana del servei d’Educació i Ciutadania de l’Ajuntament d’Esplugues.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

6 − six =

Scroll to Top