Moltes gràcies a les persones voluntàries!

Cada 5 de desembre se celebra el Dia Internacional del Voluntariat, des que l’any 1985 l’Organització de les Nacions Unides fes una resolució per tal de reconèixer el compromís de les persones voluntàries.

Des del Punt de Voluntariat d’Esplugues hem aprofitat aquesta data per, un any més, donar les gràcies als voluntaris i voluntàries que treballen a la nostra ciutat al costat dels col·lectius més vulnerables i en diferents projectes del nostre entorn.

Enguany, per reconèixer la tasca de les persones voluntàries hem fet difusió a través de les xarxes socials d’un vídeo de reconeixement de la seva tasca posant en especial valor la feina realitzada durant la pandèmia.

De fet, en la inauguració de la Plaça del Record, en homenatge a les víctimes de la pandèmia de la Covid, també es va destacar la feina de les persones voluntàries i professionals que han treballat per la ciutadania en moments tan durs.

En aquest dia, també hem posat a disposició de la ciutadania un test per descobrir quin perfil de voluntari és cadascú.

Per donar visibilitat a la feina del voluntariat d’altres entitats de la nostra ciutat, aquest 5 de desembre també hem fet difusió de vídeos d’altres organitzacions que treballen de forma solidària. En aquest sentit, aprofitem per donar les gràcies a totes les entitats sense ànim de lucre i als seus equips de voluntariat que treballen dia a dia per fer d’Esplugues una ciutat millor.

Per últim, aprofitem per animar els espluguencs i les espluguenques a fer un voluntariat. Des del Punt tenim en marxa diferents crides de voluntariat de causes i característiques diverses. A més, per a aquelles persones que no trobin o no tinguin clar el seu tipus de voluntariat realitzem assessorament, acompanyament i formacions.

Scroll to Top