Campanya de recollida d’aliments Nadal 2021 ‘Objectiu Fam Zero’

Els dies 16, 17 i 18 de desembre tindrà lloc una nova edició de la Campanya de recollida d’aliments, ‘Objectiu Fam Zero‘, per poder continuar donant resposta a les famílies ateses al Centre Municipal de Distribució d’Aliments d’Esplugues.

En aquesta ocasió es necessiten 30 persones que faran tasques d’informació i recollida d’aliments a diferents supermercats de la ciutat d’Esplugues, en horari de 18h a 20h durant els dies 16 i 17 de desembre.

La resta de torns quedaran coberts gràcies a la participació dels i les joves de 4rt d’ESO provinents de l’escola Utmar, l’escola Natzaret i l’IES Severo Ochoa, dins del marc del servei comunitari promogut des del Pla Educatiu d’Entorn.

També es podrà col·laborar aportant aliments directament al Centre de Distribució d’Aliments d’Esplugues o col·laborant de forma permanent com a voluntari al centre (+ informació a la crida de voluntariat).

Campaña de recollida d'aliments

La campanya ‘Objectiu Fam Zero‘, celebrarà la seva quarta edició després de les realitzades al juliol i al novembre de l’any 2020, i al maig de 2021, en què es van recollir uns 15.000 kg d’aliments i hi van participar més de 250 persones voluntàries.

En aquesta nova edició els i les joves de l’IES Severo Ochoa han col·laborat en el disseny del cartell que utilitzem a la campanya ‘Objectiu Fam Zero’ com una activitat dintre del Pla Educatiu d’Entorn.

Ir arriba