El Grup d’Estudis participa a la XXI Assemblea de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

Dissabte 23 de febrer tot i la neu que queia a Esplugues vam emfilar l’autopista camí de Lleida per paricipar a la XXIena assemblea de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla catalana, entitat que agrupa 119 i que són una molt bona radiografia de les terres catalanes.
L’Assemblea té aquest contingut protocolari que tenen les assemblees ordinàries en què s’han d’aprovar els comptes, el balanç d’actuació… Però també tenen moments molt interessants com les noves propostes de visites que ofereix al MNAC amb un preu especial per a totes les persones associades a qualsevol centre d’estudis.
A l’hora de dinar compartim taula amb gent del territori i les converses sempre són enriquidores i vam acabar amb una visita molt interessant al Museu de Lleida on Miquel Sabaté, responsable del Servei Educatiu del Museu, que tot i la seva joventut és un d’aquells savis locals que ens ensenyen a estimar el país i en aquest cas concret, el museu de Lleida. Ens va fer una extraordinària visita guiada i vam saber, entre altres moltes coses, que Felip V també té la culpa del conflicte per les obres d’art amb el municipis de la Franja.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 + 14 =

Scroll to Top