El personal que va lluitar contra la Covid, Serrat i Unzué, entre els Premis El Pont d’Esplugues

La 10a Nit dels Premis El Pont d’Esplugues ha esdevingut aquest 5 de maig una gran festa de reconeixement a persones, entitats i empreses vinculades al municipi que destaquen per la seva activitat. El CEM Les Moreres ha estat escenari d’aquests guardons –que es concedeixen cada quatre anys–, en una gala conduïda pel periodista i showman Marc Giró, i que ha reunit prop de 350 persones.

La lluita ciutadana contra la pandèmia de Covid ha protagonitzat la part més emotiva de la Nit. El Premi d’Honor ha estat per al Personal Sanitari, “professionals que van haver de fer un esforç gairebé sobrehumà per atendre una situació que ens va desbordar”, segons el jurat, format per representants institucionals, de l’empresa, del comerç i de la universitat.

De manera extraordinària, el jurat va decidir reconèixer, a través de mencions especials, els diferents col·lectius de voluntariat “que es van involucrar de manera activa en combatre la pandèmia”: Associació de Voluntariat de Protecció Civil d’Esplugues, la Xarxa de Voluntaritat Covid-19 que es va crear a la ciutat, el comerç Entrecortines, les missioneres del Col·legi Natzaret Juan Carlos Jodar, com a màxim representant dels treballadors municipals.

Les persones que van rebre la menció ho van fer en representació de les més de 400 persones voluntàries que van col·laborar durant aquest moments tant difícils i d’entitats com Creu Roja, Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Associació Vida, Càritas Esplugues i Fundació Santa Magdalena.

Fem extensiva la menció especial dels Premis Pont a totes les entitats, col·lectius i persones voluntàries que es van involucrar de manera activa en combatre la pandèmia. Gràcies!

Podeu llegir la noticia completa i veure la gala íntegrament en aquest enllaç:

https://www.esplugues.cat/noticies/el-personal-que-va-lluitar-contra-la-covid-serrat-i-unzue-entre-els-premis-el-pont-desplugues/

Scroll to Top