ENTITAT DEL MES: AE. PENYA ESPLUGUES

L’Associació Esportiva Penya Esplugues és una entitat esportiva sense ànim de lucre, en l’especialitat de Futbol Sala, que es va crear a l’ abril de 2008.

A principis de 2008 directius i tècnics del Futbol Sala d’Esplugues de Llobregat, amb una àmplia experiència de molts anys en la direcció i la coordinació de club esportiu i en l’ensenyament en diferents escoles locals de futbol sala, i el Club Penya Andorra de l’Hospitalet, entitat esportiva amb un historial de més de 40 anys dedicats al Futbol (els últims 20 exclusivament al Futbol Sala masculí i Femení), amb seu social al barri de Can Serra, veí amb la població d’ Esplugues, veuen la necessitat d’ajuntar esforços amb la intenció de formar una Associació que potenciï el Futbol Sala en totes les categories federades, tan femenines com masculines i amb la intenció de portar l’ensenyament d’aquest esport a escoles, col·legis i Instituts de la Població.

És amb aquesta finalitat que funden el que es coneixerà en el futur com a AE PENYA ESPLUGUES.

Actualment tenim els nostres primers equips sènior en categories nacionals:

Sènior A femení Primera Divisió Espanyola de futbol sala

Sènior A masculí Tercera Divisió Espanyola de futbol sala

 “El voluntariat ens aporta passió, dedicació i compromís per la nostra entitat i el nostre esport”

 

Quina és la vostra tasca principal? Quines activitats destacaríeu?

La nostra principal tasca és l’ensenyament del futbol sala als nostres equips federats,  escoles, col·legis i Instituts d’Esplugues, transmetre valors de respecte, joc net i companyonia als nens i nenes que formen part del nostre club.

Qui pot participar en les vostres activitats?

Nens i nenes entre 5 i 18 anys en la nostra part de futbol sala de formació i adults en competicions federades en l’àmbit de futbol sala nacional i català.

Com s’implica el voluntariat a l’entitat?

Els voluntaris són monitors entrenadors i delegats dels nostres equips que participen en totes les activitats que realitza el nostre club, com per exemple jocs escolar i competicions federades, també les famílies dels nostres jugadors/es fan una tasca com a voluntaris en esdeveniments del club, com per exemple el nostre Torneig Cadet Ciutat d’Esplugues.

Què us aporta el voluntariat?

Passió, dedicació i compromís per la nostra entitat i el nostre esport.

Quins reptes de futur us marqueu?

Com a reptes de futur volem continuar fent creixer el nivell dels nostres equips, millorant categories però sempre mantenint la nostra filosofia com a club i els valors que mouen l’associació.

 

Què li diríeu a una persona que s’està plantejant vincular-se a una entitat o realitzar un voluntariat?

Si vols sentir que formes part d’un grup de persones que comparteix una mateixa passió, els mateixos valors i vols créixer a nivell personal i gaudir d’una experiència que sempre recordaràs vine a fer de voluntari.

VOLS SABER MÉS?

Oficines CEM Les Moreres
Plaça de les Moreres, s/n
08950 – ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Horari: Dimarts, dijous i divendres de 18h a 20 h

Correu club: info@penyaesplugues.com
Coordinador Masculí:  coordinacioaepe@gmail.com
 
Coordinadora Femení: aepefemeni@gmail.com

www.penyaesplugues.com
 @penyaespluguesoficial
@PenyaEsplugues

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 1 =

Scroll to Top