Festa de Santa Magdalena 2024

Com cada any, Esplugues celebra la Festa de Santa Magdalena, patrona de la ciutat, oferint una àmplia varietat d’esdeveniments vinculats a la cultura tradicional i popular catalana. Els elements centrals de la festa inclouen el ball, la música, el foc i els castells.

La festa tindrà lloc del 19 al 23 de juliol de 2024, i comptarà amb activitats per a tots els públics. Entre els actes més destacats hi ha l’homenatge al Ginjoler, el seguici i les ofrenes a Santa Magdalena, la cercavila correbars, així com els balls de gegants, de bastons, del Bo-bo i molts altres. A més, com cada any, el moment culminant serà dissabte, amb l’espectacular Processó del Ferro i Pilar caminant, que inclou gralles, bastoners, música i foc.

Durant les Festes de Santa Magdalena, també s’organitzarà un taller per aprendre el ball tradicional d’Esplugues, conegut com “El Babau”. Aquest esdeveniment, organitzat per l’Esbart Vila d’Esplugues i la Coordinadora d’Entitats de Cultura Popular d’Esplugues, tindrà lloc el dijous dia 11 de 20:30 a 21:30 hores als Jardins del Casal Robert Brillas.

Aquestes activitats ofereixen una excel·lent oportunitat per gaudir i participar en la cultura i tradicions d’Esplugues de Llobregat durant la festivitat de Santa Magdalena. Per a més detalls i actualitzacions, pots consultar l’agenda.

Scroll to Top