Celebració de la Festa del Joc i de l’Esport, de la Solidaritat i del Comerç Just 2024

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir d’una jornada plena de diversió, esport i comunitat amb la celebració de la Festa del Joc i de l’Esport, que enguany també ha coincidit amb la Festa de la Solidaritat i del Comerç Just. L’esdeveniment, obert a tota la ciutadania, va tenir lloc al Parc dels Torrents i persones de totes les edats van conèixer els projectes de les diferents entitats, i van poder participar en les activitats lúdiques i saludables.

Va ser una jornada festiva, on tota la ciutadania va poder gaudir de les diferents propostes de la Festa: activitats de joc per als més petits, des de jocs tradicionals fins els més innovadors, sense oblidar les activitats esportives i els tallers creatius.

Algunes de les activitats més celebrades pels infants van ser els inflables, els jocs i els tallers de pintura, mentre que els adolescents i els adults van poder fer activitats com participar a una nova edició de la Zumba Solidàri, una masterclass impartida per 15 instructors/res.

La Festa també va tenir un component solidari, mitjançant la participació d’entitats d’Esplugues que van poder presentar els seus projectes solidaris i de cooperació per a construir una societat més justa i cohesionada.

La jornada va ser un èxit de participació, reafirmant el seu paper com a un dels esdeveniments més estimats i esperats del municipi. 

El Punt del Voluntariat i Suport Associatiu, també hi va ser present, amb l’objectiu de donar a conèixer les entitats del municipi i oferir la possibilitat de fer voluntariat a tots i totes les espluguenques.

Scroll to Top