Gran èxit de participació a la xerrada “Augmenta les teves vendes amb les Xarxes Socials”

Més de 25 dones van acudir a la xerrada organitzada per la XDE el passat 17 d’abril a càrrec d’Eva Cuende (Emprenedora, Sòcia de la Xarxa i Consultora-Assessora d’Empreses especialitzada en Màrqueting Online i Social Media). La xerrada va tenir lloc al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD d’Esplugues). El tema va despertar força interès. Després de la intervenció de la ponent es va presentar un cas pràctic per part de la Carme Vidal d’Egovolo on es va demostrar com es poden impulsar les vendes de la seva botiga online a través de les xarxes socials com ara Facebook, etc.
Aquesta xerrada forma part d’un Pla anual de tallers i xerrades formatives de caràcter gratuït adreçat a dones organitzat per la XDE.
El Pla anual s’inclou en el Projecte global d’Emprenedoria que té com a missió generar oportunitats des de la ciutat per a que el talent femení sigui un element clau per plantar cara a l’actual situació econòmica, professional i laboral.
El 15 de maig impartirem el taller participatiu “Sí, jo sóc emprenedora!” a càrrec de Marta Zaragoza (Economista i Emprenedora. Professora a la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya i la UOC Business School. Membre de l’equip d’investigació i recerca Recursos Organitzatius i Competitivitat Empresarial del Dept. De Gestió d’empreses de la Universitat Rovira i Virgili. Sòcia-directora de Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial).
La Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues reprendrà el Pla anual 2013 amb les xerrades i tallers: “Com millorar el teu desenvolupament professional” a l’octubre i amb una xerrada sobre Lideratge femení professional al novembre.

Format i Informat amb la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues!!!

XDE – Joana Garcia Salcedo i Victoria Alcón

Scroll to Top