Grup de percussió Atabalats

Atabalats és un grup de percussió d’Esplugues de Llobregat, vinculat amb la xarxa d’entitats de la ciutat, el qual el formen 27 socis i sòcies de diversos municipis del Baix Llobregat.

– Quina és la vostra tasca principal?
La tasca principal és portar la festa i transmetre l’energia i el bon rotllo que caracteritza l’entitat a través de la percussió i l’espectacle a totes les persones.

– De les activitats que realitza l’entitat, quina destacaríeu?
Una de les activitats més destacades és La Festa de la Percussió. Aquesta festa s’organitza des de fa 20 anys, i es pot gaudir de l’actuació de diferents grups de percussió, tallers infantils, espectacles, música, i molt més.

– Qui pot participar a les vostres activitats?
La major part de l’activitat la duen a terme els socis i sòcies de l’agrupació.

– Com s’implica el voluntariat a l’entitat?
El voluntariat participa de diferents maneres dins de  l’entitat. Per una banda, qualsevol persona voluntària pot ajudar el dia de la Festa de la Percussió o durant les diferents actuacions que van sorgint, ja que els músics necessiten molt suport durant les actuacions.

D’altra banda, la tasca que duu a terme l’entitat com a grup de percussió és vocacional i no remunerada.

– Què aporta el voluntariat a la vostra entitat?
L’entitat valora l’aportació del voluntariat com un gran suport que facilita poder portar a terme l’activitat d’una manera més cohesionada.

– Quins reptes de futur us marqueu?
A Atabalats ens agradaria crèixer com a entitat i augmentar molt més la família atabalada i així poder sortir a tocar amb un número més gran de músics i músiques.

– Què li diríeu a una persona que s’està plantejant vincular-se a una entitat o realitzar voluntariat?
Que no s’ho pensi i s’hi apunti. Estar a una entitat o fer un voluntariat t’obre les portes a una nova manera de veure el món. Participar directament en la cultura del lloc on vius et fa sentir realitzat i viure els actes d’una altra manera, et fas el poble més teu. I no podem oblidar totes les experiències i gent nova que arriba de la mà de tot això!


Informació de contacte
Direcció:
Àngel Guimerà nº 13 2n 1a, 08950 Esplugues de Llobregat
Telèfon:
606 610 214  
Correu electrònic: atabalats.info@gmail.com

Scroll to Top