Festa de la inclusió i del voluntariat! – II Concurs de Fotografia d’Experiències Voluntàries

El dia 5 de desembre és commemora el Dia Internacional del Voluntariat. Com cada any, la ciutat d’Esplugues és suma a aquesta celebració per reconèixer la tasca de les persones voluntàries que participen a les entitats del municipi.

Enguany, la celebració del Dia del Voluntariat es farà de forma conjunta amb la commemoració del Dia de la Discapacitat (3 de desembre), que té l’objectiu de promoure els drets de les persones amb discapacitat.

Per aquest motiu,el dia 2 de desembre es durà a terme un acte de celebració on es podrà gaudir d’un gran nombre d’activitats realitzades per diferents entitats d’Esplugues. 

L’objectiu d’aquesta celebració és donar visibilitat i reconeixement a les persones voluntàries i a la tasca que fan, i també donar la oportunitat a la ciutadania de poder conèixer accions voluntàries en les quals poden participar.

Per promoure aquest reconeixement, des del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu us animem a participar a la Segona Edició del Concurs de Fotografia d’Experiències Voluntàries, amb la finalitat  de donar visibilitat al voluntariat de la ciutat.
El concurs s’adreça, tant a persones voluntàries com a entitats.

El procés constarà de dues parts:

  • El període de presentació de les fotografies: del dia 27 d’octubre fins el dia 23 de novembre.
  • El període de votació: Un cop finalitzat el termini de presentació de fotografies, s’iniciarà el període de votació. Per poder participar en la votació, serà imprescindible que la persona estigui empadronada a la ciutat i ser major de setze anys.

Podeu trobar tota la informació aquí!

Us animem a participar i gaudir de totes les experiències voluntàries!


Scroll to Top