MARÇ, MES DE LES DONES

5 de març de 2020

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones, un dia per reivindicar els drets de les dones arreu del món.

A Esplugues, com cada any, l’Ajuntament, associacions de dones i altres entitats organitzen diverses activitats durant tot el mes.

El divendres 6 de març es farà el sopar de les dones al CEM Les Moreres, amb l’espectacle previ ‘Una mujer fue la causa,’ del grup Laboratoria Flamenco Project. L’entrada a l’espectacle és gratuïta.

El diumenge 8, a les 12h, es farà la lectura del manifest a la plaça Santa Magdalena.

Amnistia Internacional, organitza l’exposició Mujeres en lucha (del 2 a l’11 de març) i una xerrada (dijous 5) al Casal de Cultura Robert Brillas.

Altres activitats destacades són les conferències ‘Las cigarreras’, (dilluns 9, a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues), ‘Dones i política a Esplugues: Les nostres regidores, com veuen elles l’Esplugues del futur?’ (dilluns 23, al Casal R. Brillas) i ‘Revolucions en femení: la industrial i la tecnològica’ (dimarts 24, a la Masoveria Can Tinturé).

L’Ajuntament lliurarà un mocador commemoratiu i reivindicatiu fins a exhaurir existències que portarà per lema “Juntes fem història”. Els mocadors es podran bescanviar lliurant el retall que es trobarà a la revista municipal El Pont al CIRD.

Consulta tota la programació aquí.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three + 9 =

Scroll to Top