NOU CICLE DE TALLERS A ENTITATS I VOLUNTARIAT

14 de gener de 2020

Comencem el 2020 amb la programació de tallers adreçats a entitats i voluntariat d’Esplugues.

L’activitat més destacada és el Taller pràctic de certificat digital. Entre els mesos de gener a març es duran a terme 6 tallers en diferents horaris i ubicacions per tal de facilitar la participació de totes les entitats d’Esplugues i que puguin obtenir i utilitzar el certificat digital, eina imprescindible per a les tramitacions amb l’Ajuntament i altres administracions públiques.

Al mes de febrer, es durà a terme un taller online de Disseny de projectes, pensat per a la preparació de projectes per a subvencions i convenis. La durada del taller està estimada en 4h, tot i que la plataforma de formació online estarà disponible del 10 al 28 de febrer.

Per a qui vulgui fer voluntariat internacional a l’estiu, el dilluns 17 de febrer es durà a terme una xerrada informativa.

El 27 de febrer realitzarem la III Jornada de Suport Associatiu, en la qual es presentarà la convocatòria de Subvencions 2020 i es farà un recull dels serveis i recursos que oferim des del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu.

Al mes de març, a més a més de fer diverses sessions del taller de certificat digital, farem un taller de Bones pràctiques sobre com aplicar el joc, a càrrec de Marinva i vinculat al projecte Playful Esplugues (10 de març). També realitzarem un taller sobre Resolució de conflictes a les entitats el 26 de març.

   Més informació i inscripcions

I a partir d’abril…

Per a la resta de l’any tenim previst fer tallers sobre Comunicació 2.0 i WordPress, Captació de fons, Primers auxilis i suport vital bàsic, Eines pràctiques per dinamitzar activitats Playful, etc.

Balanç 2019

Durant el 2019 hem fet un total de 18 tallers i xerrades a entitats i voluntariat, a les quals han participat més de 200 persones. La mitjana de valoració dels tallers ha estat de 9,08 punts sobre 10.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seven + 10 =

Scroll to Top