Nous tallers per posar a l’abast de les entitats locals les possibilitats de la Xarxa

La Regidoria de Participació Ciutadana ha programat noves accions formatives adreçades a les entitats locals amb l’objectiu de millorar el seu aprofitament de les possibilitats que ofereix Internet i les xarxes socials. En primer lloc, es reedita enguany el curs de disseny d’un espai web dins del Portal d’Entitats (entitats.esplugues.cat). Les entitats que hi participin, en acabar el curs comptaran amb una pàgina en aquest portal, que aglutina la informació de les diferents entitats de la ciutat (activitats, dades de contacte, etc.). Aquest taller s’impartirà els dies 17, 22, 24, 29 i 31 d’octubre (dilluns i dimecres), al Centre Municipal Puig Coca, entre les 19.30 i les 21.30 hores.

D’altra banda, les persones que ja hagin cursat aquest curs introductori (en aquesta o en edicions anteriors), a partir de novembre podran optar a d’altres propostes per incrementar-ne els coneixements. El 6 de novembre tindrà lloc una sessió de 3 hores (de 19 a 22 hores) per aprofundir en les possibilitats del Portal Web. El 13, 15 i 20 de novembre s’impartirà un taller de retoc digital d’imatges i vídeos per a la seva integració als webs de les entitats (de 19.30 a 21.30 hores).

Enguany, també, s’ha programat un nou curs que vol orientar les entitats perquè augmentin els seus mitjans de difusió i promoció més enllà del Portal Web d’Entitats. Potencia la teva entitat a través de les xarxes socials és el títol del taller organitzat per al 22 de novembre (de 19 a 22 hores), que a més treballarà la integració d’aquestes eines participatives en el portal.

Les entitats interessades a participar en aquestes accions formatives han d’emplenar i enviar el següent imprès a cbarroso@esplugues.cat o presentar-lo a les oficines municipals del carrer Joaquim Rosal, 3-5.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nine − four =

Scroll to Top