NOVEMBRE REIVINDICATIU

14 de novembre de 2018

 

Durant el mes de novembre, Esplugues surt al carrer per reivindicar els drets de la infància i denunciar la violència masclista. Entitats i Ajuntament realitzen diverses activitats per sensibilitzar la ciutadania.

Festa dels drets dels infants

El dia 20 de novembre es el Dia Universal dels Infants, on se celebra l’aprovació de la Convenció dels Drets dels Infants del 1989.

Dissabte 24 de novembre, d’11.30 a 13.30 h a la Plaça Catalunya tindrà lloc la Festa dels Drets dels Infants, on es realitzaran tallers i jocs amb l’objectiu que els nens i nenes del municipi prenguin consciència dels seus drets i expressin les seves necessitats.

L’Esplai Espurnes i l’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet col·laboren per fer possible aquesta festa.
Cal apuntar que Esplugues enguany ha obtingut la Certificació de Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF.

Prou violència masclista

El 25 de novembre és el Dia Internacional contra la violència masclista. El mateix diumenge al matí es farà la lectura del manifest a la Plaça Santa Magdalena i, a continuació, s’iniciarà una marxa comarcal que finalitzarà al parc de Torreblanca a Sant Joan Despí.

A més a més, durant el mes de novembre, les entitats d’Esplugues han preparat una sèrie d’activitats de sensibilització. La Xarxa d’Agents Preventives, coordinada per l’Associació DIAS, ha creat una exposició-mural a l’Espai Jove Remolí que es podrà visitar fins al 30 de novembre. L’exposició és el resultat de la creació col·lectiva de missatges de denúncia sobre la violència masclista i la identificació de micro masclismes. D’altra banda, la Xarxa de Dones Emprenedores també farà un taller sobre com ajudar emocionalment a les víctimes de violència de gènere el dimarts 20 a les 19.30 h a Vil·la Pepita. Des de Joventut, hi ha organitzades una sèrie d’activitats per a joves com un cinema fòrum i tallers als instituts.

Podeu consultar tota la programació d’activitats a l’Agenda d’Esplugues.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × 4 =

Scroll to Top