Participació a la Jornada Mares i Empresàries: Èxit, conciliació i lideratge a Vic

La Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues va estar present el passat 19 de març de 2013 a la Jornada “Mares i Empresàries: Èxit, conciliació i lideratge” a la ciutat de Vic.
La jornada va consistir en una reflexió sobre els rols de la dona en el món empresarial, la conciliació, els sacrificis i renúncies que han hagut de fer per tenir èxit; i el paral•lelisme entre l’empresa i els fills (i les filles), entre d’altres.
L’obertura de l’acte va anar a càrrec de Bàrbara Minoves, Directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat a la Catalunya Central, Anna Erra, Regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vic i Pere Trasserra, President de CentreVic. La xerrada va estar organitzada per CentreVic amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Va estar dirigida per la coach Roser Sellés.
En representació de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues va estar present la nostra sòcia i empresària del sector del comerç Ma. Carme García Rodón, esteticista que és titular de l’Institut d’Estètica M. Carme (c/Josep Campreciós, 36 d’Esplugues). La Ma. Carme va presentar la seva biografia i les dificultats que li ha suposat desenvolupar el seu rol com a mare i empresària. També va destacar la importància de la creació de xarxes de suport i col•laboració per a fer visible el paper de les dones dins del món empresarial.
Malgrat les dificultats gràcies a la seva actitud lluitadora i positiva d’emprenedora està molt orgullosa i satisfeta i ja porta 29 anys al front del seu negoci.

XDE – Joana García Salcedo i Ma. Carme García Rodón

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − twelve =

Scroll to Top