PROPERES FORMACIONS A ENTITATS I VOLUNTARIAT

4 de setembre de 2020

Donem la benvinguda a la tardor amb sis formacions per a entitats i voluntariat. Donada la situació actual, totes les formacions es faran de manera online, la majoria d’elles per videoconferència.

Des del mes de març, al voltant de 330 persones han col·laborat fent voluntariat a la ciutat per donar resposta a noves necessitats sorgides arrel de la propagació de la Covid-19. Per aquest motiu, volem continuar encoratjant a la ciutadania que vulgui fer voluntariat a través de la formació Vull fer voluntariat voluntariat, per on començo? que es durà a terme del 22 de setembre al 6 d’octubre en format de formació a distància.

Un dels tallers estrella d’aquest trimestre serà el de Gestió de les emocions en temps de crisi (el 22 d’octubre a les 18h) adreçat tant a responsables d’entitats com a persones voluntàries.

Sobre els aspectes més jurídics i de gestió de l’entitat, farem el taller de Tramitació digital pas a pas (28 de setembre a les 18 h) i Obligacions legals de les entitats (12 de novembre a les 18 h).

Pel que fa a la comunicació associativa, tenim programats dos tallers: Posa al dia el web de l’entitat (22 d’octubre a les 18 h) i Creació de continguts audiovisuals (19 i 26 de novembre a les 18 h). Les entitats que no disposeu de web i en vulgueu tenir, podeu escriure un correu a participació@esplugues.cat

 

Més informació i inscripcions aquí.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

13 + 10 =

Scroll to Top