Recuperem la presencialitat a les activitats de Sant Jordi i de la Fira d’Entitats

Després d’haver de renunciar a gaudir presencialment de la celebració presencial de moltes activitats tradicionals per motiu de les restriccions imposades per la pandèmia provocada per la Covid-19, aquest mes d’abril ja podrem tornar a gaudir de la festa de Sant Jordi als carrers d’Esplugues.

La jornada es viurà en diversos espais del municipi. Per una banda, a la Plaça Catalunya s’hi situaran les parades de llibres i roses, organitzades per diverses entitats d’Esplugues. Per altra banda, al Parc Onze de Setembre serà l’escenari de contacontes infantils i una representació de la llegenda de Sant Jordi.

En el marc de la Diada, l’Associació Espluga Viva, durant tot l’abril, organitza una programació literària al voltant de l’escriptora Isabel Clara-Simó. Així mateix, el Centre Cultural l’Avenç realitzarà una ballada de sardanes el dia 23 d’abril, amb la Cobla Baix Llobregat.

Enguany, l’Esbart Vila d’Esplugues recupera la representació de la Llegenda de Sant Jordi, després de dos anys d’absència. L’activitat es realitzarà el dissabte 30 d’abril, al Parc del Pou d’en Fèlix.

Una altra activitat que enguany també es recupera és la Fira d’Entitats, que se celebrarà el dia 15 de maig, on estaran presents gran part de les entitats del nostre municipi, per donar a conèixer els seus projectes.

Ir arriba